Jäsenyyttä harkitseville

Jäseneksi liittyminen voi olla ratkaisu

 

Osuuskuntamme vastaanottaa monipuoliseen palveluntarjontaansa erilaisia liikeideoita ja liikemenetelmiä.

 

 1. Liittyminen on edullista. Jäsen maksaa vain kertamaksuina osuusmaksun, sekä liittymismaksun. Osuusmaksun voi saada takaisin, jos jäsen eroaa osuuskunnasta.

 2. Voisiko olla työtä tarjolla? Voisiko löytyä työpaikka tai lisäansiota osa-aikatyön lisäksi?. Tavoitteenasi on mielekäs työ.

 3. Ajatuksena on itsensä työllistäminen  ja tutustuminen osuustoimintaan yhteistä turvallista tietä käyttäen tekemällä työtä omaehtoisesti. Olemme työnantajana hyvin joustava.

 4. Oletko osaava, ja/tai halukas toimimaan itsenäisesti, muttet aivan tältä istumalta haluaisi perustaa omaa yritystä?. Tai ehkä olet aikonut perustaa oman yrityksen, mutta haluaisit ensin kokeilla liikeideaasi pienemmällä riskillä. Voit esitellä meille liikeideasi ja jos se soveltuu tarjontaamme voit aloittaa työn tekemisen.

 5. Haluaisit perustaa ystäviesi kanssa verkostonomaisen liikeryhmän, jossa jokainen osakas tekee omaehtoisesti työtään.

 6. Haluat hyvän mahdollisuuden ylläpitää omaa osaamistasi.

 7. Sinulla voi olla valmis kohderyhmä, joka tarvitsisi osaamistasi. Haluaisit kokeilla miten onnistuisit.

 8. Ehkä haluat työllistää itsesi omaehtoisesti. Osuuskuntamme kannustaa sekä tukee sinua siinä.

 9. Ehkä sinulla on toimiva hyvä liikeidea, mutta rohkeutesi ei vielä riitä sen toteuttamiseen. Haluaisit vähän enemmän kuin työvoiman vuokraus tarjoaa, mutta olla silti työsuhteessa. Voit esitellä liikeideasi osuuskunnalle.

 10. Voi olla että saisit töitä alihankkijana, mutta työsuhde ei ole mahdollinen. Voi hyvinkin olla mahdollista että se sopisi osuuskuntamme tavoitteisiin.

 11. Ehkä haluat olla mukana vaikuttamassa ja auttamassa selvittämään,  miten työntekijä ja työnantaja saadaan kohtaamaan Kouvolassa, Kotkassa, Lahdessa, Orimattilassa, Heinolassa tai aivan yhtä hyvin muuallakin. Kannatusjäsenet ovat myös tervetulleita sillä osuuskunnan jäsenyys ei velvoita työn tekoon.

 12. Olet ehkä joskus ajatellut, kuinka mukavaa olisi olla töissä yrityksessä, jossa itse saa määrätä omat tekemisensä ja aikataulunsa. Osuuskuntamme on erittäin joustava työnantaja.

 13. Sinulle on tarjottu tehtäviä, jotka vaatisivat oman yrityksen perustamisen. Voi olla että tehtävät sopisivat osuuskuntamme tarjontaan.

 14. Olet mukana jo monessa henkilöstön rekrytointifirmassa, mutta sinulle ei vielä ole tarjottu työtehtäviä. Sinulla on kuitenkin halu toteuttaa itseäsi.


 15. Sinulla on halu toimia yhteisen yrityksen etuja ajatellen sekä osallistua yrityksen johtamiseen omalla panoksellasi.

 

Mitä muuta?

 

Osuuskuntaan liityttyäsi olet yksi yrityksen omistajista, kuitenkin alle 15% osuudella. ( yrittäjästatuksen raja )

Toimivana jäsenenä rohkaiset ja tuet muita  työllisyyteen pyrkiviä.